Star Wars: Knights of the Old Republic u Unreal Engineu


Star Wars: Knights of the Old Republic dobija rimejk u Unreal Engine 4. Tim koji ga razvija dodaje nove misije, proširenje sveta i još mnogo drugih stvari.

Tatooine-Apeiron

Tatooine-Apeiron

Apeiron je ime reboot igre Star Wars: Knights of the Old Republic koju razvija nezavistan tim Poem Studios uz pomoć fanova ovog poznatog Star Wars RPGa. Tim je na svom sajtu objavio slike Endar Spirea i Tatooina. Tamo možete pročitati neke odgovore na pitanja koja su zanimala zaljubljenjike Ratova Zvezda, poput onog da li je kreiranje ovakve igre u Star Wars univerzumu legalno. Po njima, legalno je da se igra pravi ali nije legalno da se takva igra prodaje. To znači da će rimejk biti potpuno besplatan.

Ukoliko želite da date donaciju za kreiranje Apeirona, tim ih još ne prihvata.

“Potrudićemo se da imamo veći deo igre završen i ispoliran pre nego što damo mogućnost neke novčane podrške” stoji na sajtu ovog razvojnog tima. Svoj napredak objavljuju na Twitchu. Nema mnogo informacija o Apeironu, na slikama se vidi perspektiva iz prvog lica i neke poznate lokacije. Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords je omogućavao igračima pogled iz prvog lica ali se igra nije mogla igrati na taj način.

Endar Spire - Apeiron

Endar Spire – Apeiron

“Iako je  Apeiron rimejk igre Star Wars:Knight of the Old Republic hteli smo da dodamo neke stvari koje nisu postojale u originalu. Jedna od tih stvari je da igrači mogu da biraju hoće li igrati u prvom ili trećem licu. Ta funkcionalnost je već isprogramirana i dovoljno je da se samo pritisne F dugme kako bi se perspektiva promenila u POV.”-izjavio je direktor Poem Studia, Taylor Trotter.

Izvor: Gamespot

 

Leave a comment