Tempest – piratski RPG


Tempest je epski piratski Open World RPG koji će izaći 22.avgusta 2016. godine. Izdavač HeroCraft i razvojni studio Lion’s Shade, posle osam meseci dodavanja sadržaja sa ponosom najavljuju da će Tempest izaći sa cenom od $14.99/€14.99/£10.99.

Fokus igre je najuzbudljiviji deo u vezi sa piratima – upravljanje sopstvenim brodom i intenzivni okršaji na moru. Svet u Tempestu je kreiran sa tri velika regiona koje možete istraživati. Kreirajte, menjajte i dorađujte vašu lađu – ponos i diku svakog avanturiste – i otisnite se na otvoreno more kako bi pljačkali trgovačke brodove prepune blaga, borili se topovima protiv protivničkih galeona ili zauzimali tvrđave i luke.

Tempest RPG

Dok plovite po dubokim i opasnim okeanima Tempesta, zemaljski izazovi u osvajanju dobro branjenih trgovačkih brodova i drugih pirata neće biti jedino sa čime se suočavate. Zloćudni poštovaoci misterioznog kulta i strašna mitska čudovišta uključujući čuvenog Krakena i strašnog Leviathana će omogućiti različite izazove na vašim putovanjima po okeanima.

Unajmite posadu i povećavajte im nivoe završavanjem zadataka i misija kako bi stvorili najopasniju gomilu propalica na viskim morima a zatim ih koristite kako bi se ukrcavali na druge brodove i zaplenjivali ih. Odaberite iz velikog arsenala sa kojim ćete oružjem krenuti u borbu. Imate topove, puške, bacače plamena. Otkrijte i koristite moćne artefakte, poput mitskih kristala koji omogućavaju da izbegnete neprijateljsku đulad, koristite meteorite sa neba kako bi potopili neprijatelje ili prizovite džinovskog oktopoda u pomoć.

Poštoji više od sto questova koje možete završiti kada igrate u single-player modu, a u multiplayer modu se može igrati sa tri igrača, kako jedni sa drugima tako i jedni protiv drugih.

Leave a comment