Rayman Origins basplatno na Ubi 30 1


Rayman je igra koja se nije mogla izostaviti u Ubisoftovom slavlju 30te godišnjice. Kreirana davne 1995. godine od strane Michel Ancela, Rayman je jedan od malobrojnih likova iz platformskih igara koji su kreirani u 32 bitnoj eri a žive i danas. Prvobitno je objavljen na Atari Jaguaru a danas je Ubisoftova igra koja se najviše portovala na različite platforme.

Rayman Origins
Rayman, je prvobitno bio kreiran bez ruku i nogu zbog tehničkih razloga: ruke i noge je bilo najteže animirati. Da bi povećali brzinu i dinamičnost, dizajneri su uklonili udove. Ovo je omogućilo mnoge specifične moći poput bacajuće pesnice, leteće kose ili auto cipele!
Ova platformerska poseduje neke jedinstvene karakteristike. Grafika je prelepa, sa psihodeličnim svetom, britkim humorom i simpatičnim karakterima. Igra koja će se poklanjati je Rayman Origins, platformer koji je izašao 2011. godine sa starim šmekom iz originala.

Igra se može skinuti besplatno sa club.ubi.com kada sledeće srede 17. avgusta zameni Splinter Cell, Ubisoftovu besplatnu igru iz jula.


Leave a comment

One thought on “Rayman Origins basplatno na Ubi 30