The Crew besplatno na Ubisoft Clubu 1


The Crew predstavlja važan korak za Ubisoft jer je to prvi potpuno povezani otvoreni svet koji su ikada kreirali. Kreiranje cele površine Sjedinjenih Američkih Država, od istočne do zapadne obale, omogućilo je igračima bezbrojne časove vožnje kroz neke od najpoznatijih američkih predela.

The Crew

The Crew

Preko igre, Ubisoft je predložio način da se promeni pristup igrama vožnje tako što je ponudio neke karakteristike koje su tradicionalno vezane za MMO ili pucačine. Ovo je takođe prva Ubisoftova igra koja se i dalje neguje i ima konstantnu podršku velike zajednice igrača, kao i redovno objavljivanje novih sadržaja. Od njenog izlaska, 2014. godine, igru je igralo više od devet miliona igrača.

The Crew vodi igrača i njegove prijatelje na vrtoglavu vožnju preko masivnih, otvorenih regija u USA, koje su ipunjene različitim izazovima.

Ubisoft poklanja različite igre svakog meseca, u znak tridesetogodišćice rada. Do sada su poklanjali Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell, i Rayman Origins, koji je i dalje moguće besplatno skinuti na Ubisoft Clubu. The Crew će biti dostupan za besplatno skidanje od 14. septembra 2016. godine.


Leave a comment

One thought on “The Crew besplatno na Ubisoft Clubu