Tropico 4 besplatno preko Humble Bundlea


Tropico 4 je jedna od najšarmantnijih strateških igara, koja je stekla je veliku popularnost zbog vedre grafike i humora.

Svet se menja a Tropico prati te promene – geografske sile se uspinju i padaju a svetsko tržište je ispuneno novim igračima sa svojim ponudama i potražnjom, a vi – El Presidente, se morate suočiti sa tim izazovima. Ako želite da trijumfujete nad vašim protivnicima, morate da dobijete što veću podršku naroda. Vaše odluke će oblikovati budućnost vašeg naroda, i što je još važnije, količinu novca u na vašem off-shore bankovnom računu.

Tropico 4 je proširio gameplay u odnosu na predhodne delove novim političkim dodacima – uključujući više velesila sa kojima možete pregovarati, kao i mogućnost odabira ministara koji vam mogu pomoći oko nekih kontroverznih odluka. Ali zapamtite da prijatelje držite blizu a neprijatelje još bliže, jer svako ima neki svoj cilj. Vaše političko viđstvo će biti stavljeno na test, jer se spremaju nove prirodne katastrofe koje će desetkovati populaciju vaše države a na vama i vašem kabinetu je da im pomognete da se oporave od najgorih pojava koje Majka Priroda može da stvori.

Tropico 4 takođe omogućava novi nivo socijalne interakcije preko Facebooka i Twittera. Možete da postujete komentare na Twitter direktno iz igre i da se vide vaša dostignuća kada kompletirate neku misiju. Možete praviti screenshotove vašeg ostrva i postovati direktno na Tropico 4 Facebook stranu i videti kako se rangirate u odnosu na druge diktatore na online tabli.

Ako želite da dođete do ove igre, možete besplatno da dobijete Steam key preko Humble Bundle-a ali budite brzi jer je ostalo još samo 32 sata do kraja akcije!!!

Leave a comment