Nox besplatno na račun kuće


Nox je akcioni/RPG hibrid sa jedinstvenim načinom igranja. Vi ste Jack Mower, baja iz dvadesetog veka kome se desilo da bude uvučen u svet Noxa preko TV prijemnika. Taj svet je u opasnosti i na vama je da ga spasete. Ali pre nego što se otisnete na epsko putovanje, morate odlučiti kojim putem krećete, kao Ratnik, Čarobnjak ili Iluzionista.

Ako odaberete put Ratnika, bićete u mogućnosti da nosite i koristite različite vrste mačeva, bojnih sekira, čekića i drugog oružja ali ćete magične predmete ostaviti Čakobnjaku i Iluzionisti. Magično oružje je nešto najbliže što Ratnik može da koristi od magije, ali je to OK, jer je magija za slabiće.

Kao Čarobnjak, istraživaćete mistične veštine bacanja magije, koji se kreću od zbunjivanja protivnika do korišćenja razornih metafizičkih sila. Takođe učite kako da postavite magične zamke koje će aktivirati smrtonosne kombinacije kletvi. Iako ćete morati da se odreknete korišćenja mača i oklopa , možete koristiti borbeni štap kao zadnju liniju odbrane.

Ako se opredelite za Iluzionistu, možete da šarmirate ili prizovete bića koja će biti na vašoj strani. Možete čak i da stvorite magično biće bombera koji može da stvori haos među vašim protivnicima. Iskustvo stičete i korišćenjem luka i strela kako bi se odbranili od onih koji izbegnu vaše potčinjene

Oficijelni multiplayer serveri više nisu u funkciji tako da je jedina mogućnost povezivanje preko LAN mreže.

Ako želite da dođete do svog besplatnog primerka igre Nox, to možete uraditi preko Origin strane. Ne znamo do kada će ova ponuda trajati.

Leave a comment