Titanfall 2


Titanfall 2, najnovija pucačina koju razvija Respawn Entertainment a izdaje EA games, izaći će 28. oktobra 2016 godine. Na E3 2016 konfereciji u Los Anđelesu, održanoj 12.6.2016 godine objavljene su neke novine u igri, poput ubacivanja baterija u oštećene Titane kako bi ih osposobili ili nove karakteristike koje ih čine još smrtonosnijim. Izgleda da će mogućnost izmene samih Titana biti produbljena u odnosu na prvi deo, što sugeriše da će se možda kreirati neki sistem napredovanja, koji bi igrače duže držao zainteresovanim za igranje.

Titanfall 2

Titanfall 2

Do prvih informacija o ovoj igri se došlo zahvaljujući izjavama iz fabrike igračaka MacFarlane Toys. Todd McFarlane je na konfereciji za novinare objavio da će igračke i Titanfall 2 izaći u  “zimu 2016”. Prema reklamnim fotografijama na zvaničnom McFarlaneovom sajtu, figurice će biti visoke oko 18 cm. McFarlane je izjavio da su oni i  Titanfall “savršena kombinacija” Zadnja informacija koju je EA dao o vremenskom prozoru izlaska Titanfall 2 bila je da će to biti u njihovoj fiskalnoj 2017. godini, koja traje od 1.aprila 2016. godine do 31.marta 2017. godine.

Glavni pisac Jesse Stern je nedavno izjavio da će Titanfall imati i kampanju za jednog igrača.  Takođe je najavio da će iskoro izaći i televizijska serija Titanfall na Lionsgate TV-u.

Prvi Titanfall je od svoje najave do sada pokupio više od šezdeset nagrada, uključujući i rekordnih šest nagrada kritike. Kritika mu je bila blagonaklona, smatrajući ga evolucijom FPS žanra. U opisima je hvaljen zbog balansa, dizajna oružja, pokretljivosti igrača i pristupačnosti igračima različitih sposobnosti a mane su mu bile kratka kampanja, loša veštačka inteligencija i komunikacija za multyplayer igranje. Respawn Entertainment je kreiran od strane Jason Westa i Vince Zampelle, bivših koosnivača Infinity Ward studia, koji su radili na serijalu Call of Duty. Kao prekaljeni u žanru FPSa, na Titanfall su preneli sva pozitivna iskustva.

Prve kadrove iz same igre možete videti u sledećem video klipu.

Leave a comment