Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 najava


Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 je naslov koji su ljubitelji RPG žanra čekali 15 godina. Strpljen spasen, kaže narodna. Da li ćemo i mi biti spaseni u novoj sagi o vampirima, videće se sledeće godine!

Biće ovo pravi naslednik prvog dela. Na njemu će raditi Brian Mitsoda, koji će ponovo moći da stvori priču koja će nas voditi kroz mračni Sietl. Svi ljubitelji prvog dela mogu da očekuju dobru priču, sa odlukama koje će uticati na svet oko vas. Još jedno veliko ime koje će raditi na ovom naslovu je Chris Avellone, koji je ovo potvrdio na svom Twitter profilu:

Chris Avellone Bloodlines 2

Chris Avellone Bloodlines 2

 

“Kada je Paradox objavio da je kupio prava za World of Darkness, odmah sam počeo da razmišljam kako bi bilo da se vratim u Vampire: The Masquerade. Naš cilj je bio da nastavimo sa temom po kojoj je Bloodlines postao prepoznatljiv – pre svega mislim na taman ton, atmosferu i humor – i mislim da će fanovi originala voleti ono što radimo u Bloodlines 2.” – izjavio je  Brian Mitsoda

U igri ćete se naći u središtu krvavog rata među vampirskim klanovima koji upravljaju Sietlom. Jedini način da preživite jeste da se pridružite nekom i kreirate saveze sa drugim frakcijama. Svaka odluka će obrikovati priču. Vaše vampirske moći će biti korisne u lovu na ljude, ali morate poštovati zakon Maskarade; zakon tajnosti koji je sačuvao vampirsko društvo od ljudi kroz milenijume. Slično kao u Vampyru, moraćete da balasnirate između žeđi za krvlju i humanom stranom koja je još u vama.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 će ponuditi igračima veliki broj klanova. Posle izdavanja igre očekujte i dodavanje novih. Koji će se klanovi pojaviti tek će se kasnije saznati. Igra se očekuje u toku prvog tromesečja 2020. godine za PC i konzole.

Leave a comment