Victor Vran 1


Victor Vran je izometrijski hack and slash, koji predstavlja pravo osveženje u suši ARPG naslova. Kao što se svaki RPG upoređuje sa Baldur's Gate-om, svaki akcioni RPG se upoređuje sa Diablom. Viktor Vran je dovoljno zabavan da ovo poređenje ima smisla a dovoljno svoj da ne bude samo još jedan Diablo klon.

victor vran inventar

Victor Vran inventar

Na početku nema biranja klasa koje bi nametalo neke restrikcije. Naš junoša može da koristi bilo koje oružje. Sam način borbe zavisi od oružja koje igrač odabere. Mačevi su brzi ali imaju manje polje delovanja, maljevi su teški i spori ali sa većom razornom moći, kose su negde između…Svako oružje ima po dva karakteristična specijalna napada. U kombinaciji sa demonskim moćima i Kartama Sudbine, igrač dobija Viktora po svom ukusu.

Priča nije originalna. Grad Zagoraviju zaposela je horda demona a Viktor Vran, registrovani lovac na čudovišta, rešen je da tom zlu stane na put. Igra dosta podseća na Avanture Van Helsinga ali je dopadljivija. Kretanje po gradu, penjanje po zidovima i izbegavanje protivnika ide tečno. U gradu se sreće šarolika plejada likova koja drži priču interesantnom. Glasovi u igri su dobro odrađeni a naročito interesantno svim Witcher fanovima biće saznanje da je isti glumac koji je dao glas Geraltu iz Rivije odglumio i Viktor Vrana. Po svemu sudeći, ušao je u lik Monster Huntera. Možda bude i angažovan da glumi pravog Geralta u filmu koji očekujemo 2017.

Victor-Vran-screenshot

Victor-Vran-screenshot

Ukoliko ste se uželeli da kliktanjem miša delite pravdu hordama iz Pakla uz simpatičnu priču smeštenu u neku vrstu steampunk sveta, lepu grafiku i dobru glasovnu glumu, ovo je prava igra za vas. Meni se dopala na prvi klik i predstavlja dobar način da se malo izbaci svakodnevni stres.


Leave a comment

One thought on “Victor Vran