Destiny 2 za PC


Glasine su se potvrdile: Destiny 2 dolazi i na PC. Na Destiny sajtu se sada može poručiti igra a na spisku platformi se može odabrati i PC

Ova objava se poklopila sa svetskim trejlerom koji malo otkriva priču u Destiny 2—koja ima neki Empire Strikes Back šmek. Kao što se predvidelo/procurilo, The Last City (koji je dom magičnim svemirskim čuvarima), je razoren od strane Cabal imperije.

Predvođeni Ghaulom, Crvena Legija je između ostalog uništila i sav igračev inventar, što predstavlja prektišan reset imovine za drugu igru. Sada je vreme za osvetu. Trejler se fokusira na dva govornika: Titan Vanguarda Zavalu, sa zapaljivim govorom ,i drugim govorom koji obećava skoro sigurnu smrt i možda neku pljačku o kojoj priča Hunter Vanguard Cayde-6.

“Ovo je novi početak za svakog igrača. Znamo da imate mnogo pitanja o svetovima koje ćete istraživati, neprijateljima koje ćete sretati, moćima koje ćete savladati i kao što Cyade reče, plenom koji možete naći. Odgovori na sva ta pitanja mogu da se očekuju u mesecima koji će doći. Očekujte vrtoglavu vožnju.”

Za sada je tim fokusiran oko priče u Destiny 2, ali će se prvi kadrovi iz igre prikazati 18. maja, a beta se očekuje tokom leta. Nju će moći da igraju svi koji pre toga naruče igru. Platforme se nisu pominjale, ali studio je rekao da če “pozvati sve Čuvare da daju povratne informacije”. Takođe nema reči o Cross Play-u, gde bi igrači istu igru mogli da igraju na Xbox One-u i na PC-ju.

Destiny 2 će biti dostupan u više verzija, sa cenom od $60 za standardnu ediciju pa do vrtoglavih $250 za kolekcionarsko izdanje.

 Destiny 2 će krenuti sa prodajom 8.septembra 2017.godine. Verujem da će imati velikog uspeha na PC-ju kao što je prvi deo imao na konzolama.

Destiny 2 omot

Leave a comment