Ghost Recon Breakpoint zvanično najavljen


Ghost Recon Breakpoint je juče dobio svoju zvaničnu najavu. Ovo je nastavak Ghost Recon Wilands igre, na kojoj su radili i Ubisoftovi programeri iz Beograda. Objavu su ispratili jednom zanimljivom slikom.

Ghost Recon-Ubisoft Beograd

Breakpoint će igrača voditi na izmišljen arhipelag u severnom Pacifiku, Aurou. Sami ili uz pomoć tri prijatelja možete krenuti u lov na Vukove, odmetnute Duhove koji sada kontrolišu Aurou. Njih vodi harizmarični Cole D. Walker koga igra Jon Bernthal, poznat kao Punisher iz istoimene serije.

Cole D. Walker

Vukovi će nemilosrdno loviti Duhove širom Auroe. Na njihovoj strani će biti najnovija dron tehnologija i znanje ratovanja koje su stekli u vašoj jedinici.

Ghost Recon Breakpoint Vukovi

Koristite visoku travu, planirajte napad, čuvajte leđa saborcima i možda dobijete ovu bitku. Na vojnike će uticati umor i povrede. Ranjenike možete podići i skloniti sa bojnog polja na neko sigurnije mesto gde se mogu zbrinuti.

Ghost Recon Breakpoint evakuacija

U borbu protiv Vukova možete krenuti sami, a vaši prijatelji se priključuju u bilo kom trenutku. Osim kampanje, možete igrati i PvP. Svog Ghosta možete kreirati da izgleda baš kako se vama sviđa i on je vaš pratilac kroz celu igru.

Breakpoint je najavljen za 4.oktobar 2019. godina a izlazi za PC, Play Station 4 i Xbox One. Više podataka i Pre-Order možete videti na njihovoj zvaničnoj stranici.

Leave a comment