Lornsword Winter Chronicle Early Access


Lornsword Winter Chronicle akciona strategija koja izlazi  za PC preko Steam Early Accessa 30. maja, dok će verzija za  PlayStation 4 i Xbox One izaći krajem 2019 godine.

Ovaj naslov će biti interesantan ljubiteljima akcionih RPG i akcionih strategija. Osim dinamičnih borbi, igrači će morati da vode računa o resursima, da grade i unapređuju građevine i istražuju.

Gragika je trodimezionalna, sa pogledom odozgo, a igrači na osnovu dešavanja u bici reagovati poput generala koji vodi svoju vojsku. Direktno će voditi vojsku, graditi utvrđenja, zauzimati rudnike, farme, tražiti artefakte.

Igra je kreirana na osnovi klasičnih strategija, ali sa direktnijim pristupom u borbi. Igrači će morati da misle brzo i da vrše teške odluke kako bi njihov narod i vojska rasli.

Igra ima za cil da akcenat stavi na igračko iskustvo, sa fokusom na sistem kontrole, za koji Tower Five misli da je ključna veza između igre i igrača. Oni žele da potpuno integrišu kontrole koje bi bile intuitivne poput onih u klasičnim strategijama u realnom vremenu, ali bez korišćenja miša.

Lornsword Early Access avantura počinje sa prologom i prvim poglavljem. Do izlaska igre očekuje se izbacivanje još dva poglavlja.

Leave a comment