Skull & Bones odložen po drugi put


Skull & Bones je nova igra sa gusarima na kojoj radi Ubisoft Singapur, koji se već dokazao sa ovim tipom igara u Assassin’s Creed: Black Flag. Ovo je za mene jedan od najisčekivanijih naslova, ali na žalost neće izaći ni ove godine.

Ubisoft je juče najavio da u fiskalnoj 2020. godini planira izdavanje tri ili četri AAA naslova. Njihova fiskalna godina počinje 1.aprila 2019. a završava se 31.marta 2020. godine. U tom periodu Skull & Bones neće videti svetlost dana. Na zvaničnom Tweeter profilu igre našlo se obaveštenje o odlaganju:

Skull and Bones Tweet

Iako mnogi sa nestrpljenjem očekuju ovaj naslov, postoji veliko razumevanje i podrška studiju. Svi žele da igra bude dobra i završena. Neispeglani AAA naslovi koji služe za testiranje bugova su svima preko glave. Zato čekamo zvanično saopštenje o datumu izlaska a do tada će Edvard Kenvej i dalje pustošiti Karibima, bez konkurencije.

Da Ubisoft ima velike planove za ovaj naslov pokazuje i činjenica da se sprema i serija na osnovu igre. Imaće veoma težak zadatak da donese nešto novo, jer već postoji jedna fenomenalna serija o piratima, Black Sails.

Leave a comment