Jedi: Fallen Order


Jedi: Fallen Order je postao jedan od traženijih pojmova na Googlu od kada je Kris Avelone na Twitteru objavio da je završio sa pisanjem za ovu igru.

Jedi: Fallen Order

Jedi: Fallen Order

Kako smo gladni Star Wars igara, ovo je veoma lepa vest. Za sada ima dosta neproverenih informacija. Više će se znati u aprilu, kada se u Čikagu održava Star Wars Celebration. Igru radi Respawn Entertainment koji je napravio pravi podvig sa Apex Legends igrom, koja je zasenila sve Battle Royale igre za vrlo kratko vreme. Za to su imali dobar temelj u Titanfall 2 naslovu.

Jedi: Fallen Order će obrađivati period između trećeg Star Wars filma Osvete Sita i četvrtog, Nove nade. Kako je ovo period između stare i nove trilogije, postoji veliki potencijal da se napravi dobra priča i povežu ove celine. Uključivanje Avelonea u taj proces je svima podgrejalo nade.. Nadam se da če ova igra biti u rangu Star Wars: Knights of the Old Republic, jer se dugo čeka naslednik. Kao mogući datum izlaska spominje se 4. oktobar 2019. godine. Ipak, sačekajmo Star Wars Celebration kako bi dobili prave informacije.

Leave a comment