Medal of Honor: Pacific Assault – Origin


Medal of Honor: Pacific Assault, sledeća igra koja će na Originu biti besplatna “On The House”, vraća nas u Drugi svetski rat. Kao Tom Conlin gušter marinac, borićete se na nekim legendarnim bojištima iz Drugog svetskog rata. Radite sami ili pomoću saboraca kako bi završili misije. Kako saborci postaju iskusniji, razvijaju svoje karaktere i bore se efikasnije. Ova pucačina iz prvog lica sadrži neke neverovatne misije, oružje i vozila koja vas smeštaju u centar bitaka.

Glavne odlike u Medal of Honor: Pacific Assault:

Istorijska pozadina. Doživite misije smeštene u istorijski precizno okruženje uključujući Pearl Harbor, Gvadalkanal i Tarawu.

Povežite se sa saborcima. Upoznajte marince sa kojima se borite. Svako od njih ima jedinstveni karakter i svoju priču. Kada stignu novi regruti, sa iskustvom se povećava njihova efikasnost.

Više oružja. Krenite na bojiše sa istorijski preciznim pištoljima, mašinkama, puškama, sačmarama, eksplozivom…

Medal of Honor Pacific Assault saborci

Medal of Honor Pacific Assault saborci

Osim single-player kampanje, Pacific Assault je inicijalno stigao sa multiplayer modom. Međutim od juna 2014. godine, GameSpy je prekinuo da hostuje sve igračke servise, što je uticalo na online multiplayer aspekt ove igre. Zbog tehničkih izazova, još ne postoji rešenje da se ti serveri pokrenu, tako da su se prekinuli svi online servisi za ovu i sve druge EA igre koje su išle preko platforme GameSpy-ja.

Igra koja inače košta £7.99, trenutno može da se besplatno skine preko promocije “On The House”, ali se ne zna do kada će ova promocija trajati, zato budite brzi.

Promocija “On The House” zahteva samo Origin nalog, tako da je dobro da kreirate nalog na vreme, ako već niste do sada.

Leave a comment