Middle-earth: Shadow of War 1


Middle earth Shadow of War

Middle earth Shadow of War je nastavak odlične igre iz Lord of The Rings sveta, Middle earth: Shadow of Mordor, koji je izašao 2014. godine. Njen izlazak se očekuje 10. oktobra 2017.

Mogli ste da vidite fenomenalni trejler koji najavljuje ovu igru. To je komjuterska animacija, a očekuje se da prvi filmovi sa samim kadrovima iz igre budu objavljeni 8. marta.

Poput igre Shadow of Mordor, Shadow of War razvija Monolith Productions. Talion i Celebrimbor se vraćaju; moraju da zađu “iza neprijateljskih linija i kreiraju armiju koja bi ceo Mordor okrenula protiv Mračnog gospodata, Saurona.” Kao i u prvoj igri, vraća nam se i Nemesis System.

Ovo je oficijelni zaplet za Shadow of War:

“U Middle earth: Shadow of War, igrač nosi novi Prsten Moći i ulazi u sukob sa najsmrtonosnijim neprijateljima, uključujući Saurona i njegove Nazgule, u legendarnoj bici za Srednju zemlju. Ova akciona avantura u otvorenom svetu je kreirana pomoću nagrađivanog Nemesis Systema. Kompleksna personalizacija iz prve igre se koristi i u novom delu, gde se svet i karakteri menjaju u zavisnosti od korisničkih odluka, tako da se svet personalizuje svakom igraču.”

Shadow of War se odigrava između događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova.

“Zahvaljujući fenomenalnom prijemu Middle-earth: Shadow of Mordor, povećali smo u velikoj meri svaki aspekt u novoj igri, uključujuči svet, priču, RPG sistem, srž gameplay, i naravno ličnu igračevu priču u Nemesis Systemu,” Potpredsednik Monolith Productiona Michael de Plater je izjavio. “Kao veliki ljubitelji Srednje zemlje, zahvalni smo što imamo privilegiju da oživimo jedan od najlepših fantazijskih svetova ikada stvorenih na novi način, za nove generacije. Sa Middle-earth: Shadow of War, jedva čekamo da vidimo nove priče koje će igrači stvarati i deliti.”

Shadow of War's je unapredio karakteristike Nemesis Systema elementom koji se zove “Followers.” To su likovi koji će dodati “potpuno nove priče o lojalnosti, izdaji i osveti”. Nemesis System iz prve igre je bio gameplay sistem koji je omogućavao neprijateljima da pamte svaki susret sa igračem.

Sve u svemu, Monolith obečava “bogatiji, ličniji i veći svet” za Shadow of War. Igrači mogu očekivati da vide “epske heroje i zloće” kao i “poznate lokacije, originalne tipove neprijatelja, još više rezličitih karaktera sa neispričanim pričama.”

Shadow of War će se pojaviti na PlayStation 4, Xbox One i  PC-ju (Steam i Windows 10).

U svojoj izjavi, Microsoft je potvrdio da će Shadow of War biti naslov Xbox Play Anywhere, za Xbox One i Windows 10. To znači da kupovinom digitalne kopije na bilo kojoj platformi dobijete pristup na obe.

 


Leave a comment

One thought on “Middle-earth: Shadow of War