Igrajte besplatno Middle-earth: Shadow of Mordor


Ako ste se zaželeli akcije u Srednjoj zemlji i jedva čekate pojavljivanje Middle-earth: Shadow of Wara, imate idealnu priliku da ovog vikenda besplatno igrate Middle-earth: Shadow of Mordor.

Razvojni tim iz Monolitha je izbacio apdejt za Middle-earth: Shadow of Mordor zvani Nemesis Forge za PC, PlayStation 4 i Xbox One verzije. Kao deo tog ažuriranja, igrači mogu da uđu u Nemesis Forge i eksportuju nabolje rangiranog Ork protivnika(Nemesisa) i najboljeg saveznika. Ovi Orci će se pridružiti igraču u nastavku serijala, Middle-earth: Shadow of War kada se bude pojavio 10. oktobra 2017.

Nemesis sistem čini srce ovog serijala, gde se proceduralno generišu protivnici, sa svojim jedinstvenim imenima, karakteristikama i izgledom. Oni stiču i gube ugled i moć zahvaljujući događajima u samoj igri. Zahvaljujući ovom sistemu, igrač može da se sretne sa istim Orkom, gde se stvara jedinstvena veza među protivnicima.

Da je ovaj sistem veoma interesantan pokazuje činjenica da i druge franšize pokušavaju da smisle slična rešenja. Poslednji u nizu je XCOM2 i njihov DLC War of the Chosen.

Leave a comment