Spremite se za Destiny 2 otvorenu Betu 1


Destiny 2 otvorena Beta kreće za manje od dve nedelje, bar što se tiče konzolnih verzija. PC igrači moraju da čekaju avgust, kako bi poterali igru na svom ljubimcu.

Za vreme Beta testiranja, igrači će imati pristup početnoj misiji zvanoj Homecoming, co-op misiji za tri igrača The Inverted Spire kao i mogućnosti da igrate multiplejer zvan Crucible. Crucible će imati dva moda, Control i Countdown. U novom modu, Countdownu, postoji tim koji napada i tim koji brani, svaki sa po 4 igrača. Pobeda napadačkog tima se postiže eliminacijom svih branilaca i postavljanjem bombe u bazu koja se brani. Sa duge strane, branioci dobijaju ako eliminišu sve napadače ili deaktiviraju bombu pre detonacije. Takođe će biti dostupne tri podklase: Dawnblade Warlock, Arcstrider Hunter i Sentinel Titan. Napredak koji ostvarite u Beti neče moći da se iskoristi pri kupovini igre, ali dobijate baner da ste učestvovali u Beti.

destiny-2-beta

Early access za Destiny 2 Beta počinje 18. jula za PlayStation 4 i 19. jula za Xbox One, za one koji su već kupili Destiny 2. Beta postaje potpuno otvorena za sve igrače PS4 i Xbox One of 21. do 23. jula 2017. godine.


Leave a comment

One thought on “Spremite se za Destiny 2 otvorenu Betu