The Technomancer – datum izlaska


The Technomancer,  naučnofantastični RPG smešten na Marsu, sada ima novi Gameplay Trailer koji nas upoznaje sa univerzumom i obećava nam uzbudljivo i duboko RPG iskustvo.

U igri ste  Technomancer početnik, Zachariah, koji zastupa moćne korporacije koje brinu o najdragocenijem resursu: vodi. Technomanceri su neustrašivi borci, koji koriste destruktivnu električnu energiju koju kontrolišu pomoću svojih implanta. Vaša avantura vas vodi širom  planete Mars, gde svaka vaša odluka ima posledice.

The Technomancer

The Technomancer

The Technomancer je roleplaying igra u srži, i počinje kreiranjem vašeg lika, gde možete menjati njegov izgled i kada počinjete sa prvim odlukama vezanim za njegov razvoj. Za vreme trajanja igre, koja se procenjuje na oko 40 sati, zaradićete dragocene iskustvene poene, koje ćete koristiti za dalji razvoj vašeg lika preko 4 grane različitih veština koje su povezane sa 3 različita tipa borbe i technomancer moći. Ovo će vam pomoći da se suočite sa mnogim opasnostima na Marsu: drugi preživeli ljudi, muttanti kao i različita hibridna stvorenja nastala bioinženjeringom od strane prvih ljudskih kolonista na Marsu.

The Technomancer Borba

The Technomancer Borba

Takođe ćete otkrivati talente koji će biti korisni u istraživanju. Tokom vašeg putovanja regrutovaćete mnoge pratioce sa svojim pričama, ponašanjem, moralnim kodom, specijalnim zadacima i veštinama, koji će vam pomagati kako u borbama tako i u istraživanju. Opremite se što boljim oružjem i oklopima, koje možete dalje poboljšavati pomoću crafring sistema. Tokom vaše avanture, stvorićete jedinstvenog heroja (ili anti-heroja), priču koja će biti izraz vaših odluka, različite prijatelje i neprijatelje.

Krenite u epsko putovanje na Marsu sa sci-fi RPG-om The Technomancer, koji će biti dostupan od 21. juna 2016. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.


Više informacija možete dobiti na oficijelnom sajtu igre.

Leave a comment