Writers Guild Awards – Nominacije za najbolje priče u igrama za 2016. godinu


LOS ANGELES, NEW YORK — Udruženje pisaca Amerike, Zapad (Writers Guild of America, West -WGAW) i udruženje pisaca Amerike, Istok (Writers Guild of America, East-WGAE) objavili su nominacije za izvanredna dostignuća u pisanju za video igre u toku 2015. godine. Pobednicima će biti dodeljene nagrade u subotu, 13. februara 2016. godine, na ceremonijama koje će se istovremeno održati u Los Anđelesu i New Yorku.

WRITERS GUILD AWARDS NOMINACIJE ZA IZVANREDNA DOSTIGNUĆA U PISANJU ZA VIDEO IGRE:

Lara Croft

Lara Croft

Udruženje pisaca Amerike nagrađuje najbolji scenario za igre koje su izdate predhodne godine. Da bi igra ušla u razmatranje, mora biti izdata između 1.decembra 2014. godine i 30. novembra 2015. godine i da je na njoj objavljeno ko je bio zadužen za priču. Pisci kojima su objavljenie zahvalnice za rad na igrama, moraju da budu članovi Udruženja pisaca Amerike ili da su već podneli zahtev da postanu članovi.

Writers Guild Awards nagrađuju izvanredno pisanje za film, televiziju, nove medije, video igre, vesti, radio, reklame i animacije. Nagrade će se istovremeno dodeljivati u Los Anđelesu, na ceremoniji u Hyatt Regency Century Plaza i New Yorku u Edison Ballroom, 13. februara 2016. godine. Za više informacija o Writers Guild Awards, možete posetiti www.wga.org.

Leave a comment