Divinity: Original Sin 2 Trailer


Divinity: Original Sin 2 je nastavak fenomenalnog RPGa iz 2014. godine, koji sa nestrpljenjem očekujemo za PC, PlayStation 4 i Xbox One za 14. septembar 2017. godine. Ostalo je malo do izlaska a Larian Studios je objavio trejler, čisto da nas podgreje za igru.

Divinity: Original Sin 2 nam daje slobodu da lutamo i istražujemo magični svet Rivellona. Prelepa grafika, zanimljive borbe, sa kombinacijom elemenata kao i prvom delu, interesantni zadaci, sve nas to očekuje u nastavku. Za razliku od prvog dela, baza vaše družine nije u nekoj drugoj dimenziji, već na brodu kojim putujete Revellionom. Dizajneri su uveli ovu izmenu kako bi igrači mogli da vrše “leteće” izmene tokom zadataka. Produbljen je i sistem kreiranja predmeta. Glasovna gluma je podignuta na potpuno novi nivo. Osamdeset glumaca je učestvovalo u ovom projektu, pokrivajući preko milion reči i 1200 likova iz igre. Sve ovo pokazuje koliko je naracija bitna u ovoj igri. U odnosu na prvi deo, moguća je i pojava novih rasa. U trejleru se može videti mogućnost da igrate kao skeletor, pa ako ste se zapalili za nemrtve gledajuči Game of Thrones, ovo vam je prilika.

Divinity: Original Sin 2 počinje tako što je igrač zarobljen u koloniji Fort Joy, gde vas “leče” od korišćenja magijskih moći. Odatle krećete u avanturu koja će vad odvesti do nadjaljih predela ovog magičnog sveta. Igru možete već sada naručiti preko GOG sajta i Steama.

Leave a comment